Sweepatic krikt cybersecurity voor bedrijven op

Het internet biedt eindeloze mogelijkheden, maar ook verraderlijke risico’s. Een waar paradijs voor hackers met minder goede bedoelingen. Digitale bruggenbouwer Sweepatic helpt bedrijven en organisaties om hun cybersecurity op te krikken met een handig managementplatform dat hun external attack surface beschermt. Daarnaast willen ze hun klanten ook informeren en voorlichten over de gevaren én de oplossingen.

De kenniskloof overbruggen en het vakjargon toegankelijk vertalen? Video zegt meer dan 1000 woorden. Enter Jack & Charlie! We verdiepten ons in de wondere wereld van bits en bytes en gingen aan de slag met een geanimeerde explainer video.

Aan de slag

We puurden de info en technische begrippen uit: welke info is écht essentieel voor de klant? Daarna was het zaak om dat in een toegankelijk verhaal te gieten. We schreven het scenario uit en maakten een storyboard. Zo ontstond aan de tekentafel een unieke en heldere animatie in de huisstijl van Sweepatic. Samen met de klant werkten we de laatste details af: passende sounds, muziek en voice-over. Op acht weken tijd was de video ready to roll!

Wist je dat: Nieuwsgierig naar de kostprijs van een animatievideo? Afhankelijk van de stijl en het detailniveau van de animatie, moet je rekenen op een budget tussen €4000 en €9000 voor een video van 90 seconden.

Deel dit bericht