Work Smarter met Teamleader

Teamleader biedt ondernemers en zelfstandigen een handig en efficiënt all-in softwarepakket om hun bedrijf ‘slimmer’ te laten functioneren. Daarnaast organiseren ze jaarlijks een gegeerd inspiratie- en netwerkevent in ’t Kuikpke en de Floraliënhal in Gent.

Meer dan 1.700 enthousiastelingen werden getrakteerd op hands-on workshops en boeiende keynote-sprekers. Ze ontdekten er de laatste trends, concrete handvaten en digitale tools in hun sector om hun bedrijf vlotter en slimmer te runnen. Wij waren er als de kippen bij om wat graantjes mee te pikken, samen met onze trouwe partner Kanaal Z.

Aan de slag

Kanaal Z is ook een van de vaste partners van Work Smarter. In de weekends van 15 en 16 juni, en 22 en 23 juni zenden ze vier specials uit, opgenomen op het event.

De door de wol geverfde gastvrouw Evy Gruyaert ging in gesprek met een waaier aan bezoekers, organisatoren en special guests. In de gesprekken en interviews komen soms moeilijke, maar hyperrelevante thema’s zoals duurzaamheid, taboes op de werkvloer en salarispakketten aan bod. Het team van Jack & Charlie volgde hen op de voet en maakte er alweer perfect afgewerkte afleveringen van.

Wist je dat: Kanaal Z/Canal Z is de enige échte nationale zender in België. Met elke dag ruim 460 000 kijkers, wekelijks ruim anderhalf miljoen kijkers en maandelijks meer dan drie miljoen.

Deel dit bericht