Veerkrachtig ondernemen met Acerta

Acerta is meer dan een sociaal secretariaat. Ze lanceerde het platform Veerkrachtig Ondernemen om het mentaal welzijn van de 1,2 miljoen zelfstandigen in ons land te versterken. Het platform reikt financiële handvaten, getuigenissen en stressoefeningen aan.

Daarnaast namen ze vijf ervaren stressexperten onder de arm. Onze opdracht bestond eruit een reeks korte maar diepgravende video-interviews op te nemen. We hielden daarbij rekening met een uitdagende deadline van 3 weken van voorbereiding tot oplevering. No stress!

Aan de slag

Financiële risico’s, emotionele spanning, een ontregelde work-lifebalans, … Stress is een veelkoppig monster. Daarom besloten we de topics in thematische video’s op te splitsen. Geen flitsende shots of technische hoogstandjes, maar 100% focus op de verteller en zijn boodschap.

Onze eigen videostudio vormde het decor en een ervaren interviewer uit onze crew leidde de gesprekken in goede banen.

Alle inzichten tot krachtige verhalen van 4 à 5 minuten smeden, dat ging gepaard met flink wat puzzelwerk. Het was druk in de montagekamer, maar we slaagden erin om alle video’s mooi binnen de vooropgestelde deadline op te leveren. Een klein beetje stress kan ook wonderen doen.

Wist je dat: Bekend gezicht gespot? Dat kan! Naast actrice is Veerle Dobbelaere gecertificeerd life & mental coach en helpt ze de veerkracht van ondernemers te versterken.

Deel dit bericht