Over ons

Ontdek wie we zijn en hoe we werken

Welkom bij Jack & Charlie

We houden van een doelgerichte aanpak

Voor een optimale samenwerking, nemen we steevast de tijd om jouw bedrijf, organisatie of merk te leren kennen. Of je nu aan boord komt voor een eenmalige videoproductie of op zoek bent naar een uitgebreide samenwerking, we zorgen altijd voor knappe video’s die jouw business in de juiste richting stuwen.

Focus op resultaat

“Wat wil je bereiken met deze video?” Dát is de kernvraag bij de start van elk project. Op basis daarvan maken we een videoplan op maat, met het target pixelscherp voor ogen.

Oog voor innovatie

De wondere wereld van video staat nooit stil.  Wij dus ook niet!  Augmented reality, artificiële intelligentie, 360°, …?  Wij zorgen ervoor!

Dicht bij onze klanten

Wij houden van onze klanten! En dat laten we graag blijken.  Open en transparante communicatie, gebruiksvriendelijke digitale tools en de nodige flexibiliteit. Daarmee gaan we samen aan de slag!

Sterke partnerships

Langdurige en ijzersterke klantenrelaties, daar gaan we voor! Daarom werken wij graag op lange termijn samen met onze klanten. Zo leren we je van naaldje tot draadje kennen en kunnen we video’s produceren die perfect aansluiten op jouw wensen en doelen.

Onze video professionals

Maak kennis met ons team

Bram Vanderlinden

Founder & CEO

Wim Van Ham

Partner & COO

Zsofia Huray

Video Producer

Steven Verdeyen

Video Producer

Luca van Turnhout

Video Producer

Iris Bijnens

Editor

Wouter Verbeke

Videographer & editor

Joachim De Munck

Editor

Peter Somers

Motion Designer

Bernard Van Buggenhout

Videographer

Neem contact op

Ook op zoek naar straffe videoproducties?