Fluvius zoekt nieuwe medewerkers op Open Bedrijvendag

Open Bedrijvendag was wederom een doorslaand succes. Ook onze klant Fluvius was van de partij en opende de deuren van verschillende van haar sites in Vlaanderen. Dit netwerkbedrijf is letterlijk aanwezig in het leven van alle Vlamingen: van openbare verlichting tot rioleringswerken, aansluitingen voor aardgas en elektriciteit tot databeheer en digitalisering van meters.

Meer dan 5400 medewerkers zijn aan de slag in allerlei sectoren bij Fluvius. Ook zij voelen de krapte op de arbeidsmarkt en zijn continue op zoek naar sterke profielen. Open Bedrijvendag was dan ook de ideale gelegenheid om nieuwe medewerkers aan te trekken.

Aan de slag

Jack & Charlie houdt niet van saaie en clichématige overzichten en droge uitleg. We kozen voor een dynamische aanpak. We kregen een elektrisch Fluviusbusje te leen en trokken het land door op zoek naar enthousiaste werknemers. Onze cameraploeg en vlotte presentatrice Céline Malyster interviewden deze gemotiveerde Fluviuscollega’s on the jop.

De roadtrip met stops in alle Vlaamse provincies leverde een levendige reportage op waarbij geïnteresseerden rechtstreeks worden geënthousiasmeerd. Uiteraard hielden we hierbij rekening met de herkenbare huisstijl van Fluvius.

Op de Open Bedrijvendag was ons team ook present om de nodige beelden te schieten voor een wervelende aftermovie.

Wist je dat: Ook Fluvius zet sterk in op duurzaamheid. Een voorbeeldje? Hun oude werkkledij versnipperen ze tot hoogwaardige vezels voor nieuwe sjaals, mutsen, truien, … Die verkopen ze aan hun medewerkers ten voordelen van De Voedselbanken en Kom op tegen Kanker.

Deel dit bericht