Let’s go Jumbo

De Nederlandse warenhuisketen Jumbo is klaar om België te veroveren. In 2019 openden de eerste filialen de deuren en er zijn plannen om het aantal op te voeren. Maar geen winkels zonder zelfstandige uitbaters.

Onze klant Gondola helpt Jumbo daarbij. Gondola is dé kennis- en netwerkpartner bij uitstek voor de retailsector, zowel voor producenten als handelaars. Ze hebben tonnen ervaring, onklopbare expertise en de beste consultants in huis.

Een warenhuis runnen, het is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is Jumbo de ideale partner voor een ondernemer met veel goesting. Maar hoe breng je die boodschap? Met een authentieke getuigenis, dachten ze bij Gondola. En daarvoor klopten ze uiteraard aan bij hun vaste videopartner Jack & Charlie.

Aan de slag

Onze ploeg trok naar Lauwe in hartje West-Vlaanderen. Daar ontmoetten we Sebastien. Hij vertelt zijn verhaal aan toekomstige collega’s. De opportuniteiten, de kansen en vooral de voordelen om met Jumbo in zee te gaan. We legden de focus op deze jonge ondernemer en op sfeerbeelden van de tot in de puntjes verzorgde winkel.

Begint het ook al te kriebelen?

Wist je dat: Jumbo ondersteunt een heel aantal sporters en aanstormend talent, dat kadert in hun streven naar een gezonde levensstijl. Wielerploeg Jumbo-Visma kent iedereen, maar wist je dat ze ook een eigen schaatsteam hebben?

Deel dit bericht