Adesa wordt Openlane

Elk bedrijf weet het: rebranding is een weloverwogen beslissing en een intensief proces.  Online groothandel Adesa is een internationale speler op de markt voor tweedehands leasingwagens. Het Amerikaanse bedrijf vond de tijd rijp voor een nieuw merkimago en gaat voortaan als Openlane door het leven.

Via hun vestiging in Tienen, produceerde Jack & Charlie de laatste jaren al heel wat videohandleidingen en uitlegvideo’s voor hun online verkoopsplatform. Met veel plezier doken we ons archief in om die allemaal aan te passen aan de nieuwe huisstijl.

Aan de slag

Een nieuwe huisstijl, daar horen de nieuwe naam, logo en kleurenpalet bij.  Stap voor stap integreerden onze montagespecialisten deze elementen  in élke bestaande video. We gingen zorgvuldig en geduldig te werk, want bij een succesvolle rebranding zit het hem in de details.

Maar daar stopte het niet. Om hun klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, stelt Openlane deze video’s in heel wat talen ter beschikking.  Elf om precies te zijn.  Van Frans tot Roemeens, van Engels tot Slovaaks. Wij gingen op zoek naar de beste professionele native speakers en organiseerden op afstand de opnames van de voice-overs.

Wist je dat: Bij Jack & Charlie beschikken we over een netwerk van honderden ervaren voice-over stemmen uit de hele wereld. Om de beste stem voor een project te kiezen, organiseren we online audities waaruit u als klant dan makkelijk kan kiezen.

Deel dit bericht