Pauwels Sauzen, een sterk merk

Jack & Charlie opteert graag voor langdurige samenwerkingsverbanden met haar klanten. Pauwels sauzen is daar het ideale voorbeeld van. We leerden elkaar van naadje tot draadje kennen, en dat rendeert.

Wat in 1909 begon als een éénmanszaak in mosterd, is nu een internationale sauzenproducent. Vrolijke en opvallende designs, down to earth profilering en een professionele droom voor al wie zoekt naar de perfecte saus voor zijn bedrijf, label, merk of recept. Hun succes hebben ze te danken aan een doorgedreven kwaliteitsgarantie, productionele en logistieke troeven en uiteraard, sublieme smaken.

Sinds juni 2021 eisen ze ook hun plekje op in het particuliere segment en kan je ze vinden in elke zichzelf respecterende supermarkt. Daarvoor kenden de meeste consumenten hen van de plaatselijke frituur. Jack & Charlie zet met veel goesting hun merk in de kijker: we filmen tastings in warenhuizen, we draaien én fotograferen op events en gaan al eens een kijkje nemen bij tevreden frituristen. Onlangs genoten we van een portie Belgische frietjes, mét saus uiteraard, bij Derry’s frituur in Roeselare. Tevreden klanten zijn nog steeds het ideale uithangbord, en wij kunnen die troef nu uitstekend in enthousiasmerend beeldmateriaal omzetten.

Kortom, twee straffe partners die werken aan een consequent en langdurig verhaal, dat moet wel smaken.

Nice to know: Dit topmerk heeft zijn eigen elite wielerteam: Pauwels sauzen Bingoal. Binnenkort start het nieuwe veldritseizoen. Misschien ziet u ze wel voorblijflitsen!

Bekijk ook: Dit interview voor Pauwels sauzen werd ook met veel plezier gecreëerd door Jack & Charlie!

Deel dit bericht