Fluvius First Dates

Fluvius stelt meer dan 5.000 mensen te werk in heel Vlaanderen en is actief in alle 300 Vlaamse steden en gemeenten. Maar wie doet wat? Wat is het belang van elke schakel in de lange procesketen? Welke impact heeft de job van de bureaubediende op die van de technieker ter plaatse, zowel op het vlak van veiligheid als efficiëntie?

Fluvius wil dat haar personeelsleden elkaar en hun werk beter leren kennen. Samen met de communicatieafdeling van Fluvius, bedacht Jack & Charlie het perfecte concept: we sturen ze op date! Werkdate, wel te verstaan. Een leuke video geeft de aanzet van deze interne campagne.

Aan de slag

We stuurden Maartje en Robin samen op pad. Maartje is werkvoorbereider aansluitingen: ze staat in nauw contact met de klanten en maakt de plannen en offertes. Daarna is het de beurt aan Robin, de technieker. Aan de hand van het voorbereidende werk van Maartje, kan hij veilig aan de slag om de klant op zijn wenken te bedienen.

Maartje laat het kantoor voor één dag achter zich om te zien wat Robin allemaal voor de kiezen krijgt in het werkveld. Leerrijk en inspirerend! Het zou ons niets verbazen mochten die twee een vervolg aan deze First Date te breien (knipoog).

Wist je dat: Om de herkenbaarheid van de video te vergroten, schakelden we Tom De Cock in. Zijn stem hoor je ook in de bekende tv-reeks First Dates. Met het kenmerkende muziekje van de reeks maakten we de herkenbaarheid compleet!

Deel dit bericht