Fluvius X Telenet

Groot nieuws in dataland! Fluvius en Telenet bundelen de krachten om het datanetwerk van de toekomst te bouwen. Straks bieden ze de snelste en stabielste internetverbinding in Vlaanderen aan. Om meer dan 10.000 medewerkers te informeren en enthousiasmeren, bokste Jack & Charlie een prikkelende teaser in elkaar.

Aan de slag

Twee busjes, twee techniekers en een goeie sloot koffie. Meer was niet nodig om tot een straf concept te komen. We toonden de medewerkers die nauw met elkaar gaan samenwerken in hun dagelijkse habitat en onze drone shoot een aantal eyecatchers. Met de strakke deadline van één week in het achterhoofd, stond het concept op slechts enkele uurtjes op beeld.

Op naar de montagekamer! De grote uitdaging was om beide huisstijlen in één video te combineren. De golvende lijnen van Fluvius en de strakke lijnen van Telenet zijn de geelgroene draad in de video. De mascottes zorgen voor een vrolijke afsluiter. Zo sluiten beide huisstijlen perfect op elkaar aan.

Genoeg gepraat!

Wist je dat: De teaser viel goed in de smaak. Zo goed zelfs dat de Telenet-CEO John Porter de video daags na lancering op zijn persoonlijke LinkedIn-profiel plaatste. Missie geslaagd!

Deel dit bericht