Roularta boost salespresentatie met professionele fotoshoot

Kanaal Z en magazine Trends, onderdeel van Roularta, namen vorig jaar hun intrek in een gloednieuwe studio en redactie in de gebouwen van Brussels Media Centre in Evere. Daarmee mogen ze zichzelf de grootste Belgische tv-studio voor economisch nieuws noemen. Het was een investering van jewelste, met een schitterend resultaat. Met dit audiovisueel pareltje is de weg naar een meer crossmediale aanpak volledig vrij en komt de focus meer en meer op videocontent en digitalisering te liggen.

Met zo’n realisatie mag je wel uitpakken, dachten ze bij Roularta.

Aan de slag

Als trouwe videopartner van Kanaal Z, gingen we maar al te graag de state-of-the-art-studio bekijken. We lieten deze keer onze opnameapparatuur thuis, en wisselden ze in voor ons arsenaal aan fotocamera’s en -toebehoren. Onze inhouse-fotograaf legde de gloednieuwe stek likkebaardend vast op de gevoelige plaat.  Ook het volledige sales- en projectteam nam plaats voor een reeks professionele portretten. Met die visuals lichten ze hun salespresentatie naar een hoger niveau.

Een instagramstory maken met je telefoon kan dan wel charmant zijn als tussendoortje, maar voor een realisatie als deze kan een stevige dosis professionalisme allerminst kwaad. De juiste belichting, het perfecte perspectief, de subtiele details … Daarvoor schakel je best specialisten in, en ja, dat zijn we!

Wist je dat: Verschillende bedrijven en organisaties huren de Kanaal Z-studio ook voor het organiseren van debatten en webinars. Zo komen onder andere Acerta, CBC en Pareto er regelmatig over de vloer.

Deel dit bericht