Safety first bij Puratos

Puratos is een wereldspeler op de markt van bakkerij- en chocoladeproducten. Wat begon als een klein familiebedrijf, is nu uitgegroeid tot een internationale onderneming met bijna 10.000 werknemers wereldwijd. Hun bedrijfsfilosofie steunt op drie pijlers: kwaliteit en duurzaamheid, mensen en innovatie.

In Groot-Bijgaarden is één van hun grotere R&D- en productiesites gevestigd. Elke dag komen er heel wat leveranciers en andere bezoekers over de vloer. Die moeten zich uiteraard houden aan de veiligheidsvoorschriften bij het betreden van de site. Jack & Charlie trok helmen en hesjes aan om een instructievideo in te blikken die professionele bezoekers verplicht moeten bekijken.

Aan de slag

Jack & Charlie doorliep on site alle veiligheidsmaatregelen met enkele acteurs en figuranten. Geen frullen en franjes, geen animatie, geen technische hoogstandjes. Wat dan wel? Een heldere instructievideo die alle veiligheidsmaatregelen duidelijk uit de doeken doet. De bezoeker komt te weten wat de regels zijn en wat er van hem verwacht wordt om ongevallen te vermijden.

Wist je dat: Puratos diep in de Ardennen een heuse zuurdesembibliotheek heeft die momenteel ruim 130 unieke zuurdezems bevat? Ze verzamelen er zuurdesems van over de hele wereld om zo het voortbestaan van al deze unieke stammen en gisten te verzekeren.

Deel dit bericht