Video Experience Day

In 2000 organiseerden studenten van de AP Hogeschool het kleinschalige Festival van de Bedrijfsfilm. Veertien jaar later is het evenement uitgegroeid tot hét evenement rond corporate video.

In 2014 stapte Kanaal Z mee in het verhaal als co-organisator. Ondertussen is VED verhuisd van Kinepolis Antwerpen naar Kinepolis Brussel. En, jazeker, ook Jack & Charlie steunt dit fantastisch initiatief, dat zijn 25ste verjaardag viert op 4 juni.

Elke organisatie, instelling of bedrijf kan meedingen naar de awards in 11 categorieën, gaande van animation tot explainer video, van corporate non-profit tot regional marketing. Voel je het al kriebelen?

Aan de slag

Sinds enkele jaren produceert Jack & Charlie de oproepspot om bedrijven warm te maken hun favoriete bedrijfvideo in te zenden. Zelf zijn we de hele dag van de partij, om bij te praten, te netwerken, inspiratie op te doen en te luisteren naar de keynote sprekers.

Maar ook om te werken: we brengen het event in beeld en duiken nadien onze montagekamers in om een spetterende after movie aan te leveren.

Zet dinsdag 4 juni dus in je agenda en kom een glas met ons meedrinken!

Wist je dat: In 2023 was Wienerberger genomineerd in de categorie Sustainability, een productie waar wij zelf heel trots op waren.

Deel dit bericht