Z-Digital Gamechangers

Wie denkt aan digital innovators, belandt al snel in Silicon Valley. Maar ook Vlaanderen telt heel wat digitale pioniers. Niemand weet dat beter dan Telenet Business. Als vaste technologiepartner helpen ze KMO’s maximaal nieuwe digitale opportuniteiten te benutten.

In samenwerking met Trends selecteerde Telenet Business vijf digitale gamechangers met een maatschappelijke missie. Onze opdracht? Deze ondernemersverhalen verwerken tot een reeks inspirerende minireportages voor businesszender Kanaal Z.

Belangrijk daarbij was dat de video’s naadloos binnen een brede mediamix van print en online communicatie pasten.

Aan de slag

Waar een reclamespot commerciële doeleinden heeft, ligt de focus bij branded content uitsluitend op inspireren en profileren. Door te vertrekken vanuit het ondernemersverhaal, profileert Telenet Business zich als een digitale expert én partner.

De digitale wereld is hip en creatief! Evi Gruyaert was de perfecte host voor toegankelijke babbels met de ondernemers in hun bedrijven en de studio van Telenet Business.

Tijd voor een streepje montagemagie. Onze editors puzzelden de afleveringen netjes in elkaar en zorgden voor grafisch vuurwerk met een geanimeerde generiek, flitsende pancartes en treffende geluidseffecten. Om de reportages online te promoten, maakten we ook teasers van de video’s.

Wist je dat: De video’s werden uitgezonden op Kanaal Z, maar ook op de websites en socials van Trends, Telenet Business én de verschillende gamechangers werden gedeeld. Visibiliteit? 10/10!

Deel dit bericht