Z-Extra – Art Talks

BRAFA is sinds haar oprichting in 1956 een van Europa’s meest prestigieuze kunstbeurzen. Elk jaar in januari is Brussels Expo acht dagen lang the place to be voor verzamelaars en liefhebbers van uitmuntende, zeldzame kunstpareltjes, gaande van de oudheid tot de 21ste eeuw.

De beurs kan elk jaar op zo’n 65.000 gepassioneerde bezoekers en 130 galeries rekenen. Internationaal, intergenerationeel, verfijnd, magisch … BRAFA is het allemaal.

Om de beurs nog meer in de brede kijker te zetten, klopten ze aan bij Kanaal Z en videopartner in crime Jack & Charlie.

Aan de slag

Zo zag Z-Extra Art Talks het levenslicht. Host Ella Michiels ontving vijf kunstkenners- en liefhebbers om het over hun passie te hebben. Onder meer Sofie Vandevelde, Boris Vervoordt en Samuel Vanhoegaerden passeerden de revue.

De opnames van de Art Talks vonden plaats in de imposante galerij van interieur- en designontwerper Axel Vervoordt in Antwerpen. Een toplocatie, een topevent, een tophost en topgasten. Ons team filmde en monteerde in no time de vijf afleveringen.

Wist je dat: BRAFA engageert zich zo veel mogelijk om op een culinaire en milieuvriendelijke manier samen te werken met partners en leveranciers. Denk daarbij aan ledverlichting, duurzaam tapijt, elektrische pendelbusjes.

Deel dit bericht