Z-growth, Young Professionals werken aan hun toekomst

Dat de jeugd lui en onverschillig zou zijn, is een fabeltje dat makkelijk te doorprikken valt. Neem young professionals, die zijn gedreven, ambitieus, gepassioneerd en staan te popelen om een succesvolle carrière uit te bouwen. Bedrijven en organisaties hebben er alle belang bij hen daarin te ondersteunen en te coachen.

Talk to C is dé go-to-community voor persoonlijke ontwikkeling in België voor jong talent. Samen met Kanaal Z, Cheops en Keytrade bank namen ze het initiatief om zeven inspirerende tv-reportages te maken: Z-Growth. De afleveringen zijn opgebouwd rond verschillende thema’s en getuigenissen van young professionals. Jack & Charlie tekende voor de productie van deze reeks.

Aan de slag

We zochten en vonden experten in persoonlijke groei in een professionele omgeving. Ann Wouters, ex-basketbalster en nu actief als inspirational speaker, Bjorn Vandewege van Climbing Managers en Gerrit Sarens van Ambits.

Onze partners brachten ons in contact met ambitieuze young professionals die we koppelden aan een bepaalde thema, zoals time management, selfcare en growth mindset. We volgden hen op de werkvloer en lieten hen getuigen over de successen, onzekerheden en valkuilen op hun pad.

Dat, gecombineerd met de praktische tips en doorleefde inzichten van de experten, levert krachtige tv op, die je elke week op woensdag op Kanaal Z kan volgen.

Wist je dat: Jack & Charlie al 15 jaar één van de vaste go-to-partners is van businesszender Kanaal Z/Canal Z? Bijna elke week zie je wel een Jack & Charlie productie op de zender passeren.

Deel dit bericht