Adesa wordt Openlane

Bestaande uitlegvideo’s aanpassen naar een nieuwe huisstijl? Professionele voice-overs opnemen? Dat is wat Jack & Charlie deed voor Openlane.

Leuven & Beyond

Hoe trek je toptalent aan? Hoe zet je de troeven van een innovatieve regio in de kijker? Met een high-end imagovideo, en daar kent Jack & Charlie alles van.

Innovate to protect met de Drylock train

Hoe vertel je een innoverend en duurzaam verhaal? Als een bedrijf als Drylock inzet op vrachtvervoer via het spoor, dan springt Jack & Charlie op de trein om een roadmovie te producen die toont waar de klant voor staat.

CM: volop digitaal!

Tutorials voor je klanten of medewerkers nodig? Video-agency Jack & Charlie maakte voor CM korte en heldere video’s om aan de slag te gaan met hun online platform.

Let’s go Jumbo

Testimonials zijn de ideale manier om te enthousiasmeren. Warenhuisketen Jumbo zoekt winkeluitbaters. Wij lieten Sebastien getuigen over zijn positieve ervaringen.

Pauwels Sauzen, een sterk merk

Je merk versterken met een waaier aan videomateriaal? Jack & Charlie werkt al jaren met trouwe klant Pauwels sauzen. We verzorgen hun teasers, tastings, foto’s en testimonials.