Vintage Jack & Oldskool Charlie

Een archief vol reportages, infomercials, campagnes, interviews, tv-afleveringen, teasers … Vintage Jack & Oldskool Charlie zocht naar de beste pareltjes uit zestien jaar filmen en monteren.

Zorgzame buurten, een warme thuis voor iedereen

Een langlopend human interest-project? Jack & Charlie volgde twee jaar lang het Zorgzame Buurten-project van het Departement Zorg. Dat leverde tien warme en boeiende human interest-reportages op.

Fluvius First Dates

Veiligheid en efficiëntie verhogen door ervoor te zorgen dat je werknemers elkaars job goed begrijpen? Wij deden het voor Fluvius en stuurden hun personeel op date!

Safety first bij Puratos

Een heldere instructievideo die de veiligheidsmaatregelen op een grote industriële site duidelijk uit de doeken doet? Jack & Charlie deed het voor Puratos.

Verkiezingscampagne Groen

De verkiezingen komen er weer aan en de partijen gaan volop in campagnemodus. Jack & Charlie produceert de nieuwe online reclamespot voor Groen.

Het niet zo geheime dagboek van CM

De wachtrijen in de psychologische zorg bij jongeren zijn lang, heel lang. CM wil daar wat aan doen met ‘het niet zo geheime dagboek’.

Video Experience Day

Jack & Charlie maakt de oproepspot en after movie voor de Video Experience Day in Kinepolis Brussel.

Adesa wordt Openlane

Bestaande uitlegvideo’s aanpassen naar een nieuwe huisstijl? Professionele voice-overs opnemen? Dat is wat Jack & Charlie deed voor Openlane.

Leuven & Beyond

Hoe trek je toptalent aan? Hoe zet je de troeven van een innovatieve regio in de kijker? Met een high-end imagovideo, en daar kent Jack & Charlie alles van.

Innovate to protect met de Drylock train

Hoe vertel je een innoverend en duurzaam verhaal? Als een bedrijf als Drylock inzet op vrachtvervoer via het spoor, dan springt Jack & Charlie op de trein om een roadmovie te producen die toont waar de klant voor staat.